Vrijgezellenfeest

Bier maken

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Zoek op Thema

Werk aan de Winkel
Den Bosch & Tilburg (NB)

Werk aan de Winkel is een kleurrijke lifestyle en doe-winkel onder één dak.
In de creatieve ruimtes in hartje Den Bosch en Tilburg kun je letterlijk zelf aan het werk tijdens één van de vele workshops. Dit geldt zeker ook voor vrijgezellenfeestjes!

Doe bijvoorbeeld een workshop parfum maken, beeldhouwen, wicked waxing, vazen maken, servies schilderen, mozaïeken, bier maken, wc-bril schilderen, zeep maken, pimp your ride, sieraden maken, lampenkapjes maken en nog veel meer. Kan je niet kiezen of ben je met een groot gezelschap dan kunnen er ook meerdere workshops met elkaar gecombineerd worden.

Alle workshops zijn voor groepen vanaf 6 personen tot en met 150 personen.
Combineer een workshop met high tea, hartige hapjes, lunch of diner & profiteer van leuke kortingen.

De foto hiernaast is van de workshop lampenkapjes maken. Voor meer foto’s en ideeën kun je terecht op:
www.WerkaandeWinkel.eu. Wil je meer informatie of reserveren?
Dan kun je een e-mail sturen naar deWorkshop@WerkaandeWinkel.eu of bellen: 073 - 612 12 93 (bereikbaar op di t/m za van 10.00 - 18.00 uur).

Wil je voorbeelden bekijken of de mogelijkheden persoonlijk bespreken, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in de Winkel aan de Minderbroedersstraat 4 in Den Bosch.

Werk aan de Winkel

Brouwerij De Molen
Bodegraven (ZH)

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, reünie, vrijgezellenfeest of trouwerij misschien? Brouwerij De Molen biedt plaats voor groepen tot 48 personen en is gevestigd op een unieke locatie langs de Oude Rijn. Erg leuk voor uw fotoreportage! Neemt u gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend naar reserveringsmogelijkheden.

Rondleidingen
Een rondleiding in de Brouwerij De Molen voor groepen tot 48 personen duurt ongeveer een half uur en is inclusief het proeven van 3 ambachtelijke bieren (12cl).

Proeverijen
Brouwerij De Molen organiseert ook proeverijen, duur ca 1 uur. U kunt 5 bieren proeven (12cl) en u krijgt daarbij een uitleg van een van onze huisbrouwers.

Zelf brouwen
Altijd al eens bier willen brouwen? Dan hebben wij goed nieuws voor u. In Brouwerij De Molen kunt u onder begeleiding van professionele brouwers uw eigen bier naar keuze brouwen. Een leuk uitje waar je nog iets van opsteekt ook.
Gebotteld en met zelf ontworpen etiket een leuk aandenken en een origineel geschenk.

Ook kunnen wij uw bier verpakken in een luxe geschenkverpakking, desgewenst aangevuld met onze streekproducten zoals kaas, mosterd en honing. Leuk en uniek als relatiegeschenk!

Brouwen bij Brouwerij De Molen voor groepen vanaf 10 met een maximum van 48 personen.

www.brouwerijdemolen.nl

Brouwerij De Molen
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland