Vrijgezellenfeest

Bonbons maken

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Zoek op Thema

The Chocolate bar
Nijmegen (Gld)

Een workshop bonbons maken, om je vingers bij af te likken!

Tijdens alle workshops geven wij u inzicht in de historische en technische ontwikkeling van cacao naar chocolade. Dat doen we aan de hand van film en voorbeelden. We laten zien hoe chocolade gemaakt en verwerkt wordt. Het is erg gezellig om samen bonbons te maken. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we u een zo aangenaam mogelijk uitstapje kunnen aanbieden. Voor uw bedrijf, collega’s, familie of vriendenclub hebben we de juiste ingrediënten in huis om uw verblijf tot een ontspannen en vooral lekker uitstapje te maken.

De lekkerste dagen van de week. Voor woensdag t/m vrijdag is het minimum aantal deelnemers voor de workshops 10 personen. De aanvangstijd van uw workshop door de week kunt u in overleg met ons bepalen.
Op zaterdag en zondag voegen we groepen samen. Het maakt dus niet uit met hoeveel u bent, u kunt altijd terecht.
Leuk, lekker en leerzaam.

www.chocolatebar.nl

The Chocolate Bar

CHOCO-MOTION
Arnhem (Gld)

Horen, zien, doen en proeven. Verwen jezelf of een ander met een workshop bonbons maken bij Choco-Motion.

In de moderne keuken van een oude molen in Arnhem, of op je eigen locatie. In beide gevallen leer je de basistechnieken van het vak, zoals tempereren, dompelen en dribbelen. En krijg je natuurlijk uitleg over het proces 'van cacaoboon tot chocola'.

Het grootste deel bestaat vooral uit DOEN! Na steeds een korte demonstratie, ga je zelf aan de slag. Zo ontstaan je eigen bonbons. Die gaan - eenmaal versierd - allemaal mee naar huis. Voor tussendoor heeft Choco-Motion wat lekkere verrassingen.

In totaal ben je drie uur zoet.

Kijk voor meer info op www.choco-motion.nl
 

CHOCO-MOTION

Chocolade & Zo
Nijeveen Meppel (D)

Chocolade & Zo is een kleine enthousiaste onderneming onder leiding van chocolatier Jeroen Kikkert. Wij willen graag onze passie voor chocolade met zoveel mogelijk mensen delen en u laten kennis maken met de ongekende mogelijkheden van dit prachtige product!

Wij verzorgen workshops, demonstraties en cursussen op locatie voor kleine en grote groepen en voor jong en oud. Voor elke gelegenheid bent u bij ons aan het juiste adres.

Dus laat u verleiden in de wereld die CHOCOLADE heet!

Workshops
Wilt u iets leuks ondernemen met vrienden, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiefeest etc. En u wilt actief aan de slag met elkaar dan kunt u bij Chocolade & Zo terecht voor een workshop op locatie.
De workshop staat garant voor een lekkere en leerzame tijd.

Wij verzorgen de volgende workshops:
• Chocoladefeest voor kinderen (vanaf 7 jaar)
• Workshop Spuitchocolade
• Bonbons maken I
• Bonbons maken II

Op vele locaties is het mogelijk om de workshops te geven. Wij zijn erg flexibel, maar een aantal zaken zijn een must om aan de slag te kunnen, namelijk: tafels om aan te werken, koelkast met diepvriesvak, elektriciteit, evt. gasfornuis, gewenst: gekoelde werkruimte.

www.chocoladeenzo.nl

Chocolade & Zo

Chocolaterie van Dam
Heemstede (NH)

Heeft u ook altijd met uw vingers in de warme chocolade willen zitten? Bent u zo iemand die af en toe chocolade nodig heeft? Voor de echte liefhebber bestaat er de mogelijkheid tot het volgen van een 3 uur durende workshop in onze ambachtelijke chocolaterie.

Chocolatier Guillaume (Willem) Van Dam demonstreert en doceert u duidelijk en uitgebreid de diverse technieken die voor de bereiding van verschillende chocolade- producten nodig zijn. Ook wordt u geleerd te proeven; hoe proef je, wát proef je? Het geleerde wordt door u direct in de praktijk gebracht. Het maximale aantal deelnemers is ongeveer 18 per workshop.

Besloten groep, bedrijfsfeest of vrijgezellenparty? Als u met een besloten groep wilt op een andere dag, kunt u het hele atelier afhuren en met uw eigen groep daarvan gebruik maken. U betaalt dan voor minimaal 10 personen.

www.chocola.nu

Chocolaterie van Dam

Chocolaterie de Lelie
Delft (ZH)

Op zoek naar een leuk en smakelijk dagje of avondje uit? Denk eens aan een chocolade workshop naar keuze bij Chocolaterie de Lelie!
Leuk om te doen met uw relaties, uw team of een vrijgezellenfeest. Heeft u een bijzondere gelegenheid? Wij maken er een themaworkshop van!

En wat dacht u van onze chocolade- en wijnproeverij?
Wij nemen u mee op een smakelijke ontdekkingsreis van wijn en chocolade.... Wilt u een dagje Delft doen, maar weet u niet goed wat de mogelijkheden zijn? De Lelie regelt voor u een workshop met lunch of diner eventueel in combinatie met een stadswandeling of een rondvaart.

De workshops van de Lelie zijn op ieder moment van de dag mogelijk. Wij heten u van harte welkom in onze gasterij waar u onthaald wordt op koffie en thee met een ambachtelijk gemaakt bonbonnetje. Tot ziens!

www.chocoladeworkshops.nl

 

Chocolaterie de Lelie
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland