Vrijgezellenfeest

Buikdansen

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Zoek op Thema

Samiera buikdanseres
op locatie

De buikdansworkshop duurt 1,5 uur en kan plaatsvinden in de Studio van Samiera in Groningen of op een andere lokatie overal in Nederland, bijv. in je huiskamer, café, enz.

Programma:
Terwijl iedereen op een oosters kussentje zit, geeft Samiera een demonstratie van de Oriëntaalse dans.
De verkleedmanden gaan open, iedereen kiest een heupsjaaltje en een hoofdsjaaltje, en Samiera kleedt de aanstaande bruid in het wit. Er volgt een korte buikdansles afsluitend met een groepsdans. Pauze met Turkse Mintthee uit oosterse theeglaasjes. Samiera vertelt over de geschiedenis van het buikdansen, leuke wetenswaardigheden. Dan komt het moment waarop iedereen wacht: Samiera leert de bruid dansen met een witte sluier en de bruid voert een buikdansshow op voor haar vriendinnen. Einddemonstratie door Samiera van een bijzondere buikdans.

Extra’s:
* Workshop van 2 uur incl. Oosterse hapjes/lekkernijen
* Slang: Samiera danst met de slang, vertelt over de slang en iedereen mag met de slang op de foto
* Workshop buikdansen in combinatie met een waarzeg sessie

Tel. 050-5261465 / 06-53189755
e-mail
www.samiera.nl

Samiera workshop buikdansen

Majidah Bellydance
in de provincie Zeeland e.o.

Majidah verzorgt workshops in heel Zeeland (e.o.) voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes, scholen, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, jubileum, culturele evenementen en ga zo maar door.

De workshop bestaat uit een korte theorie over de historiek van het buikdansen. Dan begint het  ‘echte werk’ en volgt er een warming-up, het aanleren van allerlei basistechnieken (hoofd, heup, schouder, borst, armen en handen) en het aanleren van een leuke choreografie. Uiteraard gaat het om plezier maken en samen dansen!

Info: bel naar 06 54 65 24 78 of mail naar info@majidah.nl.

www.majidah.nl
 

Majidah Belleydance

buikdansen met Yonina
Amsterdam & op locatie

Nederlands bekendste buikdanseres Yonina en master percussionist Shira geven grensverleggende en onderhoudende worskhops. Keuze uit workshops buikdansen, percussie, salsa of multi-culturele dansen inclusief wervelende dansshow van Yonina met live percussie. Een mix van genoemde workshops behoort tot de mogelijkheden. Kleurrijke heupsjaals worden verzorgd. Workshops zijn geschikt voor mannen en vrouwen en er is geen danservaring nodig.

De workshops zijn sfeerverhogend en teamgeestversterkend. Binnen een kort tijdsbestek krijgen de deelnemers op een plezierige en ontspannen manier de dans- of drumtechnieken onder de knie en leren te improviseren. Een swingende en onvergetelijke ervaring! Informeer naar de speciale groepsarrangementen met tapas of oosters buffet. Uitbreiding met handlezen en henna tattoos mogelijk.

Voor vrijgezellenfeesten wordt de bruid extra in het zonnetje gezet en krijgt speciale feestelijke kleding.
Shakira dansbewegingen komen ook aan bod.

Workshops in Amsterdam of op locatie.
Tijdsduur: anderhalf uur tot een dagdeel.

www.yonina.nl

Yonina workshop buikdansen
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland