Vrijgezellenfeest

CD opnemen

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Zoek op Thema

Workshop Smartlappen
+ CD opname
Amsterdam & op locatie

In een kroeg op de Amsterdamse Zeedijk krijgt u eerst les van zangjuf Mies. Daarna gaat u met onze accordeonist en tekstboekjes oefenen voor de cd opname. Deze is meteen klaar! Uiteraard is er plek voor de nodige solo’s, er komen ongeveer 10 nummers op de cd. Deze krijgt u, of u wilt of niet, na afloop mee naar huis.

Een en ander duurt 2 uur en kost 1 - 27 personen 350 euro, daarboven 13 euro p.p.
Zangles verplicht vanaf 20 personen (75 euro).
U krijgt 1 cd mee die u zelf dupliceren kunt, wij kunnen dat ook ter plekke doen, de kosten zijn 3,50 euro per cd.

De workshop is ook mogelijk op locatie elders.

Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is een bezoek aan het Baantjermuseumcafé gratis. Hier, vlakbij het beroemde bureau Warmoesstraat, kunt u na afloop van de arrangementen gratis gebruik maken van KARAOKE!

Bureau Van Aemstel Produkties is bekend van TV. U boekt bij hen originele Amsterdamse groepsuitjes zoals rondleidingen over de wallen met een oud rechercheur of dakloze, handboogschieten in het stadsklooster, ‘Gluren bij de Buren’, de Baantjerspeurtocht, een smartlappenworkshop met cd opname of wat dacht u van een complete Lachdag?
Voor 10-250 personen, een uurtje of een heel programma.

Bekijk de filmpjes op onze website!

Filmpje!

www.amsterdamexcursies.nl
 

Van Aemstel Produkties

Studio Audioshape
Leeuwarden (F)

In feeststudio Audioshape in Leeuwarden vier je het aller-leukste vrijgezellenfeest! Niet alleen neem je met z’n allen een persoonlijke cd voor de vrijgezel op, je hebt een perfect lied om ten gehore te brengen op de bruiloft én een superfeest met hapje en drankje in ons studiocafé. Waar je na gedane arbeid door kunt zingen en swingen op de karaokebühne. Bovendien krijgt iedereen een cd met het nummer en karaokeversie mee zodat je nog jarenlang kunt genieten en meezingen!

We beginnen met een rondleiding in de studio waarbij je uitleg krijgt over hoe een cd opname in zijn werk gaat. Hoe wordt de nieuwe cd van Marco Borsato en Jan Smit opgenomen en gemixt?
Welke apparatuur is nodig en welke effecten zorgen voor hun unieke sound?
In het gezellige studiocafé kies je gezamenlijk een nummer uit dat je gaat bewerken. Onder het genot van een vers bakje koffie of lekker drankje, schrijf je gezamenlijk een toepasselijke tekst.
De vrijgezel krijgt een fotoshoot aangeboden als echte popster; deze foto’s worden gebruikt voor op de cd en de cd-hoes. Zo krijg je een echt persoonlijk cadeau!

Als de tekst klaar is, arrangeer je met professionele begeleiding de zangpartijen en oefen je de tekst met z’n allen met behulp van het projectiescherm. Als jullie er klaar voor zijn, duik je de opnameruimte in en begint het echte werk; koptelefoons op en inzingen maar!
Nu ervaar je hoe het echt is om een cd op te nemen.

Met een hapje en drankje kun je even bijtanken in het studiocafé om vervolgens verder te zingen en swingen op de karaokebühne.
Met Singstar (PS) zing je supersolo’s, dromerige duetten of ga je de strijd tegen elkaar aan! De computer meet je “zuivere” noten en bepaalt wie de beste zanger is.

Voor een compleet feest met uniek kijkje in de keuken van een professionele studio, een persoonlijk cadeau voor de vrijgezel, een stukje voor de bruiloft, een hapje en drankje in het studiocafé en helemaal los gaan op de karaokebühne heb je voor de hele groep een geweldig feest.

Studio Audioshape
gsm 06 - 36 39 26 75
feestje@audioshape.nl
www.audioshape.nl

Studio Audioshape

VaVaVoom! Music Company
Amsterdam & Utrecht

WAT EEN FEEST: Je eigen CD opnemen !

ZINGEN: Met je vrienden, familie of anderen je eigen, unieke cd opnemen in een professionele geluidsstudio en ervaren hoe het voor, maar ook achter de schermen er aan toe gaat.

FEESTJE: Tijdens de opnames is het één en al gezelligheid! In onze lounge-bar staan hapjes en drankjes klaar en is er volop entertainment want je hoort en ziet alles wat er in de studio gebeurt via een groot plasmascherm.

OP ZOEK NAAR IETS ORIGINEELS EN VERRASSENDS?

Als jij degene bent die iets leuks moet organiseren als vrijgezellenfeest, familiedag, dispuuts- of clubuitje dan is je eigen CD OPNEMEN gewoon DE OPLOSSING!

Ga naar onze site www.vavavoom.nl voor informatie en foto’s.

 

VaVaVoom! Music Company
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland