Vrijgezellenfeest

High Tea maken

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Zoek op Thema

Hobbijou
Den Haag-Ypenburg (ZH)

workshop High tea

Dit is verreweg de lekkerste workshop in ons atelier!
Wilt u eens iets leuks doen met familie of vrienden, kom dan eens een high tea-workshop volgen in ons gezellige. Bij een High Tea worden traditioneel veel lekkere hapjes geserveerd. Na het zelf bereiden van allerlei zoete en hartige hapjes wordt de tafel prachtig gedekt met handbeschilderd servies. Daarna is het genieten van al dat lekkers. In deze workshop leert u de volgende gerechten maken:
scones met jam en clotted cream
brownies
raspberry buns
quiche met brie
sandwich met peer en schimmelkaas
wrap met zalm en bieslook
wrap met hete kip
chocoladetruffel
kaasstengels
chocolade/walnoten koekje
cornflakesrotsjes met rozijnen.......mmmmhhmmm!!

Alles wordt door u zelf versgemaakt en gebakken in ons gezellige atelier. Na het volgen van deze workshop en nadat alles is geproefd en geprezen, kunnen jullie de recepten thuis ontvangen per e-mail.
Deze all-inclusive workshop duurt ongeveer 4 uur en is dus inclusief koffie, thee en al dat lekkers wat jullie zelf gemaakt hebben.

www.hobbijou.nl

Atelier Hobbijou

Kunst&Kook
Amsterdam (NH)

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere invulling. Kunst&Kook biedt een ruim assortiment wàànzinnige workshops.
In een easy-going en relaxte sfeer duik je in een wereld van artistieke creativiteit of ervaar je de wildste smaaksensaties.

Vrijgezellenfeest
Bij Kunst&Kook vier je in een intieme, gezellige sfeer een bijzonder vrijgezellenfeest. Verras de aanstaande bruid(egom) met een geweldige middag of avond. Werk samen aan, en geniet van, een heerlijke maaltijd of maak een prachtig kunstwerk voor de bruid(egom). Het is natuurlijk niet alleen hard werken. Tijdens een vrijgezellenfeest bij Kunst&Kook is er altijd veel tijd voor elkaar!

workshop high tea
Deze heerlijke Engelse traditie is er eentje die we best over mogen nemen! Daarom leren we tijdens deze workshop de lekkerste high tea recepten zelf te maken. We werken aan een tafel vol lekkers en gaan onszelf na het bereiden van de hapjes een flink te buiten!
Een traditionele high tea bestaat uit drie “gangen”. Sandwiches en hartige hapjes, scones met jam en room en natuurlijk de cake, koekjes en bonbons. Zorg er dus voor dat je met een lege maag aan deze workshop begint!!

www.kunstenkook.nl

Kunst&Kook
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland