Vrijgezellenfeest

Hoeden maken

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Zoek op Thema

Irene van Vugt
Utrecht

Workshops hoeden en tassen maken

Workshops hoeden maken
In een halve of een hele dag ontwerpt en maakt u een hoed onder deskundige begeleiding. Tijdens de workshop van een halve dag, werken we met voorgevormde onderdelen van sinamay, een soort weefsel van bananenbladeren. U kiest bijvoorbeeld een bol en grote ‘shawl’ waarmee u prachtige draperieën kunt maken. Om een grote hoed te maken, voegt u een rand toe.

Tijdens de workshop van een hele dag duikt u een dag in de wereld van de hoed. U krijgt een introductie in technieken en materialen en daarna ontwerpt en maakt u zelf een hoed. U kunt denken aan allerlei verschillende modellen van sinamay of u leert de techniek om met behulp van stoom stro of vilt over een hoedenmal te trekken. U heeft de keuze uit veel verschillende materialen in allerlei kleuren.

Deze workshops voor groepen van min. 6 en max. 15 personen kosten € 30,00 per persoon voor een halve dag en € 70,00 per persoon inclusief lunch voor een hele dag. De prijzen zijn inclusief koffie en thee en exclusief materiaal.

Workshops tassen maken
Tijdens deze workshops maakt u een tas die helemaal bij u past omdat u zelf de materialen, kleuren, dessins en fournituren bepaalt.
In een halve dag maakt u een grote tas van industrieel vilt en in een hele dag een modieus tasje van echt leer.
Kosten voor een halve dag € 75 inclusief materiaal en voor een hele dag € 70 inclusief koffie en thee, een lunch en exclusief materiaal.

U zich ook individueel aanmelden, zie www.irenevanvugt.nl voor data.

De workshops worden gegeven in het atelier van ontwerpster Irene van Vugt aan de Oudgracht 371 in Utrecht.

Voor meer informatie:

Irene van Vugt
info@irenevanvugt.nl
www.irenevanvugt.nl
030-2145963 / 06-41451041

Irene van Vugt workshop hoeden maken

Functio’n Art Workhops
Utrecht

Zoek je een leuke workshop voor een vrijgezellendag of andere gelegenheid?

Tijdens een gezellige en unieke workshop van circa 2,5 uur decoreer je een basishoed naar keuze met combinaties van de meest uiteenlopende materialen. Hierbij kun je denken aan bloemen, lint, kralen, plakstenen, leer, suede, veren, kant, bont en meer! Zo maakt iedereen een unieke hoed die past bij de outfit voor de bruiloft of die andere gelegenheid. Niets is te gek, van klassiek tot bling-bling, alles kan. Maak je geen zorgen over je creativiteit, het lukt altijd!

Een leuk idee kan zijn iedereen te vragen een klein souvenir voor de bruid of de jarige mee te nemen. Bijvoorbeeld: lint, kant, een paar mooie kralen, veren etc. Zij kan deze items verwerken in haar eigen creatie en krijgt zo een blijvende herinnering van haar vriendinnen.
In het workshopatelier zijn genoeg hoeden te zien om je aan ideeën te helpen, verder assisteren we je natuurlijk!

Voor groepen vanaf 6 personen te reserveren. Ook met boottocht en tapasbuffet. Informeer naar de mogelijkheden!

www.functionart.nl
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland