Vrijgezellenfeest

Moza´ek maken

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Zoek op Thema

Moza´ek Atelier Vlijmen
Vlijmen (NB)

Iedereen kan moza´eken. Het resultaat is een prachtig gemoza´ekt werkstuk voor jezelf of een gezamenlijk werkstuk voor bruidspaar, familie of bedrijf. Hannie zorgt er voor dat het een succes wordt. Het spreekt voor zich dat ze met voorstellen komt over het te moza´eken object. Soms heeft ze vooraf een gesprek met de organisator over de invulling.

De workshop duurt ongeveer 3 uur. U wordt verwelkomd met koffie/thee en iets lekkers; ook tijdens het moza´eken staat de koffie/thee klaar.

In het Moza´ek Atelier is plaats voor groepen tot 20 personen. In deze ruimte maar ook buiten in de prachtige tuin kan men genieten van de inspirerende omgeving.

Moza´ek Atelier Vlijmen

Hannie Dijken
tel. 073-5118724
www.mozaiekateliervlijmen.nl

Moza´ek Atelier Vlijmen

Arte Facta
Breda (NB)

Arte Facta Creatieve Workshops

ArteFacta biedt 7 bruidsarrangementen: moza´eken, servies schilderen en combinaties van deze twee. De aanstaande bruid wordt op verschillende manieren verrast, ook kan je kiezen om zelf een aandenken aan deze bijzondere dag over te houden.

Jullie worden ontvangen met gezellige Cubaanse muziek waarbij koffie/thee met lekker warm appelgebak, een glaasje rosÚ en/of fris het geheel compleet maken. Het motto van Arte Facta is kwaliteit, intimiteit, onderlinge banden aanhalen, gezelligheid en persoonlijke aandacht. Door mijn ruime aanbod gaan jullie met een goed gevoel deze vrijgezellendag tegemoet.

Arte Facta
tel. +31 (0)76 - 542 36 64
info@artefacta.nl
www.artefacta.nl

Arte Facta moza´ekworkshop

Amphora Moza´ek
Amsterdam (NH)

Amphora Moza´ek verzorgt moza´ekworkshops en cursussen in 2-D en 3-D.

Vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, teamuitjes en volledige arrangementen voor groepen van 5 tot 40 personen in de Jordaan in Amsterdam.

Bootje varen, moza´ekworkshop en dineren al voor € 55,- all in.

Daarnaast verkopen wij eigen (kunst-)werken zoals tafels, spiegels en fonteinen en moza´eken wij uw badkamer, keuken, vloer of gevel in opdracht. Ook voor tegels, materialen en gereedschappen.

Kijk op de website voor speciale acties en workshop-data.

Alles in moza´ek.

www.mozaiek.net

Amphora Moza´ek

Moza´ek Ó la Carte
Maastricht (L)

MOZA¤EKWORKSHOP VRIJGEZELLENDAG

“Een vrijgezellendag” combineren met een gezellige Moza´ekworkshop in het Bourgondische Maastricht....”.

Wij verzorgen voor de bruid en haar vriendinnen een moza´ekworkshop in een gemoedelijke sfeer. Jullie resultaat is een originele moza´ekcreatie voor de bruid en haar aanstaande. Een romantisch bistrotafeltje, een mooie spiegel, dienblad......

Jullie kunnen kiezen voor een hele dag of een dagdeel.

Gedurende de hele workshop zal het niet ontbreken aan koffie, thee en versnaperingen. Het spreekt voor zich dat de bruid de workshop niet hoeft te betalen. Bovendien zorgen wij voor een leuke attentie voor de bruid.
Het voegen en de afwerking van de moza´ekcreatie kan door ons gedaan worden waarna de moza´ekcreatie na enkele dagen kan worden afgehaald. Tweede mogelijkheid is dat de groep voldoende voegsel en een duidelijke voeginstructie mee kan nemen zodat ze thuis voor de afwerking kunnen zorgen.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Eventueel kunnen mensen van het station worden gehaald.

www.smeetstegels.com

Moza´ek Ó la Carte
Drenthe Ľ Flevoland Ľ Friesland Ľ Gelderland Ľ Groningen Ľ Limburg Ľ Noord-Brabant Ľ Noord-Holland Ľ Overijssel Ľ Utrecht Ľ Zeeland Ľ Zuid-Holland

Amsterdam Ľ Den Haag Ľ Maastricht Ľ Rotterdam Ľ Utrecht stad Ľ Buitenland