Vrijgezellenfeest

Parfum maken

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Zoek op Thema

De Groene Geur
Haaren (NB)

Workshop “Natuurlijke parfum maken”

Het maken van parfums is van alle tijden. Al in het oude Egypte was het gebruikelijk om je lichaam te omhullen met geuren van bloemen, kruiden en specerijen. Mysterieus, sportief of juist opwindend.
De mogelijkheden zijn groot. In parfums van nu wordt vaak gebruik gemaakt van syntetisch vervaardigde geuren.

Tijdens deze workshop gaat u gebruik maken van de geuren die de natuur ons geeft.
Bloemen, kruiden, specerijen, harsen en vruchten.

We maken tijdens de workshop drie producten:
Parfumolie
Eau de toilette
Bodylotion

Je maakt een kwalitatief goed en natuurlijk product. Alles in jouw persoonlijke geurlijn.

Natuurlijk neem je aan het einde van de workshop de gemaakte producten mee naar huis. Je hebt voldoende kennis opgedaan om thuis verder te experimenteren. De workshop is ook erg geschikt als onderdeel van een vrijgezellenfeest.

De Groene Geur geeft ook workshops op het gebied van huidverzorging en badproducten.

Als je interesse hebt in het volgen van de workshop ga dan naar www.degroenegeur.nl.

De Groene Geur

Bibou City Spa
Leiden (ZH)

Essentile olin vormen de basis van de producten van Bibou. Zelfs 's werelds duurste olie-extract, de Roos Bulgaria, zul je vaak in de producten tegen komen. Verder bestaan de producten uit zuivere olin, planten- en bloemenextracten en vegetale olin. Vanzelfsprekend worden onze producten niet op dieren getest, maar op mensen. Eerlijke huidverzorging met een daadwerkelijk voelbaar, zichtbaar en merkbaar effect op de huid en de psyche, dat zijn de producten van bibou.

Workshops
Bij Bibou kan je unieke parfum- en beautyworkshops volgen die inspireren en vermaken. Dit kan bijvoorbeeld met een groep vrienden of collega's tijdens bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje. Bibou heeft ruime ervaring in het verzorgen van dit soort uitstapjes en geeft ook workshops op locatie. Groepen vanaf 5 tot 150 personen kunnen op een ongedwongen, maar professionele manier vermaken. Ook is het mogelijk om een workshop te combineren met ontspannende behandelingen in onze spa's. Hiervoor kunnen onze spa's in Den Haag en Rotterdam worden afgehuurd voor een groep, eventueel met een high tea of lunch.


www.bibou.nl

Bibou
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland

Amsterdam Den Haag Maastricht Rotterdam Utrecht stad Buitenland