Vrijgezellenfeest

Sieraden maken

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Zoek op Thema

Grachten Atelier
Utrecht

Het GrachtenAtelier verzorgt actieve, creatieve en culinaire workshops & totaalprogramma’s voor bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, bruiloften en familie-uitjes.

Lokatie:
In een prachtige Middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht, midden in het centrum van Utrecht. In een intieme persoonlijke setting organiseren wij deze activiteieten.
Geschikt voor groepen tot circa 80 personen, grotere groepen op locatie.

Workshops/arrangementen:

Creatieve workshops:
o.a.
Schilderen: Action Painting, Andy Warhol portretschilderen, Aboriginal Painitng, naaktschilderen, vrij schilderen
Fashion: Fotoshoot Utrecht's Next Topmodel, sieraden maken, slippers, tassen en riemen pimpen
Interieur: Theemutsen pimpen, fotostylingbord maken

Kookworkshops: o.a.
Italiaanse anti pasti
Hollandse tapas
Franse keuken
Tapas maken
Amuse maken
Bonbons maken
Cocktails shaken of cocktail diner.

Private Diners en vergaderen:
Geen zin om zelf te koken, het is ook mogelijk om lekker te gaan tafelen na bv de vergadering, training of workshop.

Trainingen:
Het GrachtenAtelier heeft een nauw samenwerkingsverband met een gerenomeerd trainings- en adviesbureau voor het geven van trainingen.
De trainingen en coachingstrajecten worden in ons aanbod als basisuitgangspunt gehanteerd. Wij werken relatiegericht zodat u als opdrachtgever altijd díe training ontvangt die naadloos aansluit op uw organisatiewensen.

De desbetreffende trainer zal voorafgaand contact met u opnemen om de training, kernwaardes en eventuele knelpunten te bespreken om de training volledig te laten aansluiten op uw team.

Al onze trainingen zijn aan te vullen met een workshop, lunch, borrelplank, high tea, boottocht of in een arrangement op maat gemaakt.

Daarnaast heeft het GrachtenAtelier diverse ludieke, actieve en creatieve arrangementen opgesteld, zie onze website voor meer informatie.

Het GrachtenAtelier
Oude Gracht 185
3511 NE Utrecht
www.grachtenatelier.nl
Caroline 06-26382951
Jacqueline 06-43755744

Het GrachtenAtelier portretschilderen

Het GrachtenAtelier fotoshoot

Sierart Exclusive
IJsselstein (U) en op locatie

Gezellig met bijvoorbeeld vriendinnen, collega’s of voor een vrijgezellenfeest uw eigen creatie vervaardigen. Of u creatief bent of niet, na een korte uitleg en onder begeleiding kan iedereen een leuk sieraad maken!
Sierart heeft een ruime ervaring in het verzorgen van workshops sieraden maken voor zowel particulieren en bedrijven.

Er zijn verschillende technieken en materialen zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw smaak en stijl past.
Elegant, chique, modern, klassiek uitbundig of ingetogen. De ruime sortering materialen bestaande uit o.a. glaskralen (merendeels uit Tsjechië en India), nikkelvrije metalen kralen en hangers, imitatie suède veters, waxkoord of gecoat staaldraad zorgen voor een uniek eindresultaat.

Een workshop duurt ongeveer 2½ tot 3 uur.
De workshops worden gegeven op maandag t/m zaterdag zowel op een locatie naar wens als in de workshopruimte in IJsselstein (max. 12 personen).

Kijk voor meer informatie op www.sierart.nl of mail info@sierart.nl.
 

Sierart Exclusive

Three Design
Zoetermeer (ZH) & op locatie

Zelf je mooie ketting maken? Dat kan! Bij de sieraden workshops van Three Design kun je jouw eigen sieraad ontwerpen en maken, uiteraard met goede uitleg en begeleiding.

In de komende maanden hebben wij elke woensdagavond verschillende workshops gepland.
Voor meer informatie kijk op onze site www.threedesign.nl of vraag onze folder aan.

We maken ook workshops op maat volgens jouw wensen. Deze workshops zijn uitermate geschikt voor vrjigezellenfeesten, personeelsuitjes of -feesten en worden gegeven bij ons (max. 8 deelnemers) of op locatie (max. 35-40 deelnemers).
Als je geïnteresseerd bent, laat het ons weten en aan de hand van jouw wensen stellen wij een programma samen voor een goed verzorgde workshop.

Verder kun je ook voor kinderkralenfeestjes bij ons terecht.

www.threedesign.nl

 

Three Design sieradenworkshop

Casa-Luca
Lelystad (Fl)

Moeder-, dochter-, vriendinnendag, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of zomaar een creatieve avond? Onder professionele begeleiding en in huiselijke sfeer brengen wij u de kneepjes  van het zelf sieraden maken bji. Voor de beginneling de basiskennis en voor de ervaren sieradenmaakster extra technische tips.

Er is ruime keuze uit een groot assortiment aan kralen en aanverwante materialen. In onze winkel hebben wij heel veel voorbeelden van sieraden, die (na)gemaakt kunnen worden.
De kralen/sieraden workshop kost € 10,00 per persoon. Dit  is inclusief basismateriaal zoals bijv. veter, draad, ketting, kettels, ringetjes en standaard slotje. Exclusief extra materialen zoals kralen, tussenstukjes, bedels etc. naar keuze. Alle workshops zijn inclusief koffie of thee, iets lekkers en gezelligheid!

Het minimum aantal is zes personen per workshop. Bij minder dan zes personen behouden we ons het recht voor de workshop te verplaatsen. Het is natuurlijk ook mogelijk om kleinere groepen te combineren of individueel aan te melden volgens de agenda. Voor groepen vanaf zes personen kan een geheel verzorgde workshop op maat verzorgd worden en in overleg ook op een andere datum, vraag naar de mogelijkheden.

Elke maand hebben wij een inloopworkshop. Van 10.00 - 17.00 uur kunt u onder het genot van een kopje thee/koffie en wat lekkers de hele dag een workshop komen volgen. U maakt dan net zoveel als u zelf wilt. De kosten hiervoor zijn € 5,00 exclusief materiaal waar u een korting op krijgt van 10 % (alleen tijdens de inloopworkshops). Als u de hele dag blijft, is het wel aan te raden om broodjes mee te nemen.

Voor meer informatie over onze workshops en data zie onze website www.casa-luca.nl.

Graag tot ziens in ons kralenatelier in Lelystad!

www.casa-luca.nl

Casa-Luca sieraden maken

Kunstnijverheidsatelier
Zink & Zilver, Spanga (F)

Al enkele jaren verzorgt Kunstnijverheidsatelier Zink & Zilver creatieve workshops.
Voor ieders wens en voor elk budget heeft Zink & Zilver iets te bieden. Je kunt kiezen uit workshops met glaskralen, emaille of zilver, voor een hele dag of een dagdeel.
Voor elk wat wils dus!

Ook worden in het atelier workshops glaskralen maken en workshops met zilverklei gegeven.

De bij Zink & Zilver gehouden workshops zijn inclusief thee en koffie. Bij de dagworkshops is ook lunch inbegrepen.
De workshops die in het atelier plaatsvinden, kunnen worden uitgebreid met een “afternoon tea”.

Vrijgezellenfeestjes
Het is heel gezellig om met een leuke groep iets aparts te doen. Zoals een dagje “creatief bijkletsen”, met je vriendinnen of je zussen/zusjes. Zink & Zilver biedt voor bijna elk budget een leuke workshop aan in een aangename omgeving.
Het atelier is gelegen tussen de Rottige Meenthe en de Weerribben. De Rottige Meenthe en de Weerribben zijn twee prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt kanoën, fietsen, wandelen of een fluisterbootje kunt huren.

Als het jullie beter uitkomt om de workshop op een door jullie gekozen locatie te doen: dat kan met de kralenworkshops en de korte emailleer-workshop.
Voor de workshops op locatie worden reiskosten berekend.

www.zinkenzilver.nl

Kunstnijverheidsatelier Zink & Zilver
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland