Vrijgezellenfeest

Sport & Spel

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Zoek op Thema

De Wilgenweard
Nijverdal (Overijssel)

Bachelor Survival

Na ontvangst met koffie en gebak wordt de vrijgezel flink onder handen genomen door zijn persoonlijke ‘Drill’ instructeur. Nadat de vrijgezel in de juiste kleding is gestoken en de ‘warming-up’ heeft gehad, begint u aan de door u gekozen activiteiten. Uiteraard zal de vrijgezel daarbij in het middelpunt van de belangstelling staan.
Na afloop van de activiteiten wacht u een uitstekend dinerbuffet, waarbij de vrijgezel zijn eigen potje op gepaste wijze zal moeten opwarmen. (Ook mogelijk zonder dinerbuffet, of met lunch- in plaats van dinerbuffet.)

Voor de activiteiten kunt u kiezen uit de volgende blokken:
Blok 1 klimwand, speleologie, sumoworstelen slingertouw en boogschieten.
Blok 2 touwparcours, gravity fall, sumoworstelen en vlot bouwen.
Blok 3 ATB met gids, vlot bouwen en handboogschieten.
Blok 4 (avondblok, diner halverwege de activiteiten) klimwand, speleologie,
sumoworstelen en slingertouw over water.

Blok winter klimwand, indoor abseilen, speleologie en sumoworstelen.
(1 november tot 1 april)

Prijzen
A. Met koffie en gebak, activiteiten en begeleiding: € 45,15 p.p.
B. Met koffie en gebak, activiteiten, lunch en begeleiding: € 51,55 p.p.
C. Met koffie en gebak, activiteiten, driegangendiner en begeleiding: € 59,95 p.p.

www.wilgenweard.nl

De Wilgenweard - abseiltoren

Boerenspellen
Ospel (L)

VRIJGEZELLENFEESTEN

Wij hebben een leuk aanbod voor de vrijgezellen. Gun hem/haar nog een dagje gezond boerenlucht, voordat hij alleen nog maar overdekte winkelcentra bezoekt. Of voor haar natuurlijk nog een lekker dagje buiten of binnen bezig zijn voordat ze voorgoed aan het aanrecht verblijft.

SPOEDCURSUS BOER WORDEN - De echte versie
We beginnen natuurlijk met een kopje koffie, waarna de vrijgezel in laarzen en overall wordt gehesen. Wij zorgen er dan voor dat Bertha 297 staat te popelen om door hem/haar gemolken te worden. En....... er is nog veel meer werk.
Menig zweetdruppeltje zal tevoorschijn komen. De stal moet worden uitgemest. De kalfjes hebben grote dorst, de voergang moet worden geveegd. En als klap op de vuurpijl, moet er ook voor nageslacht worden gezorgd. (Bij de koeien althans) We sluiten af in de hooiberg voor........? Neem vooral foto en video camera’s mee om dit alles te vereeuwigen.
Dit programma duurt ongeveer 1,5 uur. Kosten op aanvraag.

SPELLENPROGRAMMA SPOEDCURSUS BOER
Lachen, gieren, brullen, humor, actie, gezelligheid en veel plezier. Er is geen betere manier om het echte oer-hollandse boerenleven te ondergaan. Wij hebben enkele bijzondere spellen, niet te vergelijken met bijv. sjoelen of darten.
Ons programma bestaat uit 10 spellen die te maken hebben met de dagelijkse handelingen op de boerderij. Van koeien melken tot insemineren. Bij de vrijgezellenfeesten zal de vrijgezel in koeienpak worden gehesen.

PEELKOLDERSTEPSAFARIi
Dit is een kroegentocht met gekke vragen op de kickbike step. Duurt ongeveer 2,5 uur. Mag ook een volle dag duren als jullie maar voor donker thuis zijn.

www.boerenspellen.nl

Boerenspellen

Jeu de Boer
Hazerswoude Dorp (ZH)

Jeu de Boer

Wij organiseren polderrecreatie voor jong en oud, voor bedrijven, families, vrienden, collega’s, vrijgezellengroepen, scholen, clubs en verenigingen.

U kunt bij ons zelf een arrangement samenstellen uit diverse activiteiten, spellen, workshops en boerentrienenbuffetten. Voor u aan een activiteit begint, ontvangen wij u en uw gasten graag met koffie, thee-onder-de-theemuts, boerencake, boerenbrok of een Hazer-woutje.

Tijdens de koffie en thee krijgt u uitleg over uw programma.

www.jeudeboer.nl
 

Jeu de Boer polderrecreatie

Sport Totaal
Veenendaal (Utrecht)

Een (niet zo) sportieve vrijgezel in je midden? Daar weten wij wel raad mee!

Op ons outdoorterrein Fort aan de Buursteeg (op de grens van Veenendaal en Rhenen) staat onze spiksplinternieuwe survivalbaan. Mιt indianenbrug, triangel-oversteek en het hoge net. Ideaal om de vrijgezel in kwestie eens lekker aan het werk te zien. Combineer dat met bijvoorbeeld een rondje Disc Golf of een kanotocht, boogschieten, kratstapelen, steptocht en een afsluitende borrel of barbecue en je hebt een gegarandeerd geslaagde vrijgezellendag of –middag.

Uitleg van en begeleiding door een ervaren instructeur is bij de kosten inbegrepen.

Kijk op onze site voor ons aanbod en bel/mail ons gerust even over je wensen. We maken graag een progamma op maat!


www.sporttotaal.nl

 

Sport Totaal survivalbaan
Drenthe • Flevoland • Friesland • Gelderland • Groningen • Limburg • Noord-Brabant • Noord-Holland • Overijssel • Utrecht • Zeeland • Zuid-Holland

Amsterdam • Den Haag • Maastricht • Rotterdam • Utrecht stad • Buitenland