Vrijgezellenfeest

Stadstocht - Speurtocht

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Zoek op Thema

City Xplore
stadstochten

City Xplore ontwikkelt volgens uniek concept, zowel reguliere als op-maat-gemaakte stadstochten in een aantal gezellige, bezienswaardige steden.

Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, verenigingsuitje, verjaardagsfeestje of zussendag, dan bent u bij City Xplore aan het juiste adres. Zonder dat u gebonden bent aan een gids of begeleider, bieden wij u een leuke,  boeiende en gezellige stadstocht, al dan niet met (spel)opdrachten, in de door u gekozen stad. Vooraf ontvangt u een pakket met daarin alle ingrediënten voor een fantastisch dagje uit.

Kort samengevat heeft u bij City Xplore de volgende mogelijkheden:

1. Stadstocht
Dit is een tocht waarbij u aan de hand van foto’s en een routebeschrijving een schitterende wandeling maakt door de stad van uw keuze. Naast uitgebreide informatie en wetenswaardigheden zijn er allerhande vragen, puzzels, breinbrekers en  (spel)opdrachten in de tocht verwerkt.

2. Kindertocht
Met de kindertocht bezorgt u de kinderen een leuke, afwisselende en tegelijkertijd ook leerzame tocht door de stad naar keuze. Vooraf ontvangt u een compleet pakket met alles erop en eraan. De kindertocht is uitermate geschikt als onderdeel van een kinderfeestje.

Stadstochten zijn mogelijk in de volgende steden: Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Deventer, Maastricht, Naarden, Nijmegen en Woerden.

Meer informatie vindt u op onze website: www.city-xplore.com.

City Xplore

Baantjerspeurtocht
Amsterdam (NH)

Beleef Baantjer!

Ontdek Amsterdam door de ogen van rechercheur De C.O.C.K.

Dit arrangement kunt u boeken met een gids of in de vorm een spannende speurtocht.

De Baantjertoer (met gids) gaat over de Wallen langs bureau Warmoestraat en andere locaties die een rol spelen in de verhalen van Baantjer. Per fiets gaat uw bedrijfsuitje vervolgens door donker Amsterdam naar het ‘Lijk aan de kerkmuur’. Het blijkt om een dakloze te gaan. Daarna bezoekt u in de Jordaan het beroemde café ‘Lowietje’ waar de opnames van de tv-serie plaatsvonden. U zit op de kruk van rechercheur!
Maximaal 30 personen (2 gidsen). Ook leuk voor vrijgezellenuitjes.

De Baantjerspeurtocht een echte ‘teambuilder’. U verkent Amsterdam in kleine groepjes en onderweg voert u een aantal opdrachten uit. Hierbij heeft u onze ‘Technische Recherchekoffer’ nodig. Inspecteur Arie helpt u op weg naar de kerk en het lijk waarvan de identiteit moet worden vastgesteld.

U pauzeert wanneer u wilt in één van de vele gezellige Amsterdamse kroegjes.
Op een accordeonnetje kunt u dan meteen de Baantjer-tune oefenen. Nog meer punten verdient u met het achterhalen én fotograferen (mobieltje mee) van locaties die een rol spelen in de avonturen van De C.O.C.K.

Ook voor niet fans zijn dit leuke personeelsuitjes want u komt op speelse wijze veel over de stad te weten. Voor de leden van het beste team hebben we uiteraard een passende prijs.
Maximaal 150 personen.

U kunt uw dagje Amsterdam eventueel beginnen met onze Baantjerboot en afsluiten met een Moorddiner.

Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is een bezoek aan het Baantjermuseumcafé gratis. Hier, vlakbij het beroemde bureau Warmoesstraat, kunt u na afloop van onze arrangementen gratis gebruik maken van KARAOKE!

Bureau Van Aemstel Produkties is bekend van TV. U boekt bij hen originele Amsterdamse groepsuitjes zoals rondleidingen over de wallen met een oud rechercheur of dakloze, handboogschieten in het stadsklooster, ‘Gluren bij de Buren’, de Baantjerspeurtocht, een smartlappenworkshop met cd opname of wat dacht u van de complete Lachdag?
Voor 10-250 personen, een uurtje of een heel programma.

Bekijk de filmpjes op onze website!

Filmpje!

Kijk eens op onze site voor meer info.

www.amsterdamexcursies.nl

Baantjerspeurtocht

Maastricht-Biking
Maastricht (L)

Maastricht-Biking is een klein en vriendelijk bedrijf dat is gespecialiseerd in verrassende stadstochten en mountainbike tochten in de wijdere omgeving van Maastricht.

City Tours met oog voor cultuur en historie
Verken het echte Maastricht en een stukje van het bijzondere landschap eromheen. Ontdek de bijzondere plekken, uitzichten en gebouwen en de bijbehorende verhalen op onze verrassende stadstochten. Met Maastricht-Biking kom je op plekken die je zelf niet snel zou vinden en ontdek je de dingen waaraan je anders voorbij zou fietsen. De fiets is kortom ideaal om onder begeleiding van onze stadskundige gidsen Maastricht te verkennen.

Mountainbike Tochten
Mountainbiken door stille natuur, langs vergeten plekken en ruige littekens in het landschap. Van ontspannen tot sportief. Door bos en heide, langs stilgelegde spoortracés en een uitgebreid netwerk van kanalen, rijd je urenlang uit het zicht van autoverkeer en bebouwde kom. Verlaten fabrieksterreinen, mijnsteenbergen en verwilderde zand-, grind en mergelgroeves zijn kleine paradijsjes voor off-road rijders.

Doorkruis lands-en taalgrenzen
Op het kruispunt van Wallonië, Vlaanderen en Us Limburg is de omgeving enorm gevarieerd: bos en hei van de Hoge Kempen, het bed van de wilde Grensmaas, de Franse sfeer in het Waalse Jekerdal en de hellingen en weidse uitzichten van het Mergelland en de Voerstreek.

Groepsarrangementen
Onze fietstochten zijn uitstekend te combineren met een bezichtiging, rondleiding in een grottenstelsel, proeverij of een boottochtje. Voor de meeste arrangementen geldt een minimum deelname van 6 personen.

www.maastricht-biking.com

Maastricht-Biking

Smartlappen CD opname &
Sex in the City speurtocht
Amsterdam (NH)

Samen met onze accordeonist neem je in een bruine kroeg een cd op. Hazes, Bosato en Jan Smit, ze staan allemaal in het beroemde tekstboekje. Daarna ga je de wallen verkennen met de hilarische speurtocht Sex in the City. Ontdek de bananenbar, het sexmuseum en de cockring.
Wie het best de opdrachten vervult, krijgt de prijs!

In een kroeg op de Amsterdamse Zeedijk krijg je eerst zangles van juf Mies. Daarna ga je met onze accordeonist & tekstboekjes oefenen voor de cd opname. Uiteraard is er plek voor de nodige solo’s, er komen ongeveer 10 nummers op de cd. Deze krijg je, of je wilt of niet, na afloop mee naar huis.
Een en ander duurt 2 uur en de kosten voor 1 - 20 personen zijn 347 euro, daarboven 10 euro p.p. extra.
Zangles verplicht vanaf 20 personen (75 euro). Je krijgt 1 cd mee die je zelf dupliceren kunt, wij kunnen dat ook ter plekke doen, de kosten zijn 3,50 euro per cd. De workshop is ook mogelijk op locatie elders.

Boek je ook de Lachworkshop dan heb je thuis zeker wat te vertellen!

Kijk op onze site voor meer tips zoals de Liquidatiespeurtocht met kogelvrij vest en de Sterrenspeurtocht Volendam!!

Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is een bezoek aan het Baantjermuseumcafé gratis. Hier, vlakbij het beroemde bureau Warmoesstraat, kunt u na afloop van onze arrangementen gratis gebruik maken van KARAOKE!

Bureau Van Aemstel Produkties is bekend van TV. U boekt bij hen originele Amsterdamse groepsuitjes zoals rondleidingen over de wallen met een oud rechercheur of dakloze, handboogschieten in het stadsklooster, ‘Gluren bij de Buren’, de Baantjerspeurtocht, een smartlappenworkshop met cd opname of wat dacht u van de complete Lachdag?
Voor 10-250 personen, een uurtje of een heel programma.

Bekijk de filmpjes op onze website!

Filmpje!

U kunt bij ons in Amsterdam ook:
* pannenkoeken bakken met oud Hollandse spelletjes en karaoke
* Sex in the City, hilarische speurtocht over de wallen
* Baantjerspeurtocht inclusief lijk
* Hou van Holland quiz
* Moorddiner met bezoek plaats delict op de Zeedijk
* smartlappen zingen in de kroeg met cd opname
* en nog veel meer! Kijk op www.amsterdamexcursies.nl

 

Van Aemstel Produkties

Van Aemstel Produkties
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland