Vrijgezellenfeest

Beautydag

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Zoek op Thema

Flavour Visagie
Rotterdam (ZH)

Flavour Visagie,  voor o.a. make-up workshops, fotoshoots, visagie & hairstyling, metamorphoses ...

Vrijgezellenfeest: MAKE-UP WORKSHOP / VISAGIE / FOTOSHOOT

Een uniek beauty vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam: zo mag het visagie vrijgezellenfeest van Flavour Visagie gerust omschreven worden. Wij bieden als vrijgezellenfeest voor vrouwen twee verschillende mogelijkheden aan:

Vrijgezellenfeest vrouwen: Optie 1

Make-up/Visagie workshop

Tijdens dit vrijgezellenfeest leren jullie van onze visagistes hoe zij zichzelf het mooiste kunnen opmaken. Afhankelijk van het aantal deelnemers, zijn er meerdere visagistes aanwezig om dit vrijgezellenfeest te begeleiden. Tijdens het vrijgezellenfeest komen meerdere visagie onderwerpen aan bod, onder andere: camouflage, foundation, wenkbrauwen, oogmake-up, mascara, blush en lipstick/lipgloss. De duur van deze vrijgezellenfeesten is ongeveer drie uur, afhankelijk van het aantal deelneemsters. De prijs van dit vrijgezellenfeest in onze salon in Rotterdam is tevens afhankelijk van het aantal deelneemsters. Heeft u minimaal zes deelneemsters exclusief de bruid, dan mag de bruid gratis meedoen aan de make-up/visagie workshop. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze salon in Rotterdam te komen, dan is het soms ook mogelijk dat wij het vrijgezellenfeest ergens aan huis/op locatie in Zuid-Holland organiseren.

Vrijgezellenfeest vrouwen: Optie 2

Visagie: Opgemaakt worden door een professioneel visagiste

Alle deelnemers aan dit vrijgezellenfeest worden professioneel opgemaakt door onze visagistes met make-up van merken zoals Pupa, Karaja en Black Opal. Hierbij wordt iedereen voorzien van make-up tips en er is ruimte om al jullie beauty/make-up vragen te beantwoorden. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze salon in Rotterdam te komen, dan is het soms ook mogelijk dat wij het vrijgezellenfeest ergens aan huis/op locatie in Zuid-Holland organiseren.

info

Tijdens het vrijgezellenfeest voor vrouwen is er voldoende te drinken voor iedere deelneemster. Wij verzorgen koffie, thee, limonade en een glaasje rose. Uiteraard wordt ook voor versnaperingen gezorgd, in de vorm van cake en zoutjes.
De bruid krijgt bij dit vrijgezellenfeest een leuk presentje na afloop.

Fotoshoot

Het is ook mogelijk om de vrijgezellenfeesten te combineren met een professionele fotoshoot. Per persoon worden meerdere foto's genomen door een professionele fotografe. Iedere deelneemster mag de twee mooiste portretfoto’s van zichzelf uitkiezen en één groepsfoto. Deze worden digitaal aangeleverd. Zo heb je een heel leuke herinnering aan het vrijgezellenfeest. De fotoshoot vindt tevens in onze salon in Rotterdam plaats. De bruid mag gratis meedoen vanaf zes deelneemsters, exclusief de bruid.

Wilt u meer informatie over de beauty vrijgezellenfeesten van Flavour Visagie, neem dan gerust contact met ons op.

LET OP: Hou onze website in de gaten voor onze actuele vrijgezellenfeest aanbiedingen.

Meer info. zie website www.flavourvisagie.nl

Fleur Bakker
Flavour Visagie
Vlietlaan 42a
3061 DZ Rotterdam
Tel. 06 515 96 196
info@flavourvisagie.nl
 

Flavour Visagie

Flavour Visagie

Beauty Masters Care Center
Eindhoven (NB)

Make-up workshop.
Zou u ook het geheim van een perfecte huid, een stralende tint en een onberispelijke make-up willen leren kennen. Laat u dan eens inspireren door de onbegrensde mogelijkheden van Pupa make-up en neem bij ons plaats in de stoel, om u tijdens deze workshop te laten verrassen.

Op een professionele wijze leren we de deelnemers hoe make-up aangebracht moet worden. Wij leggen de technieken uit, geven voorbeelden, vertellen u de tips en trucs en gaat u zelf aan de slag! Onze make-up-artist geeft tussentijds per persoon exact aan, hoe u iets mooier of makkelijker kunt aanbrengen. We leren u alle basistechnieken zodat u zelf kunt kiezen welke soort make-up u thuis gaat gebruiken. Daarnaast ontvangen deelnemers een persoonlijk make-up advies.

SkinBar event.
Laat onze producten uw huid ontmoeten aan onze Skin Bar! U krijgt een persoonlijke face-mapping (huidanalyse) en probeer daarna de Dermalogica producten uit die bij uw huidtype passen.

Tijdens de SkinBar Event behandelen we de juiste stappen van huidverzorging. Waarom is het bijvoorbeeld belangrijk een peeling of een masker te gebruiken? Hoe kiest u de juiste reiniging, oogverzorging en dag- en nachtverzorging?  Tijdens deze workshop gebruikt u onze producten en ervaart u waarom een goede verzorging zo belangrijk is.

Tevens kunt u bij ons terecht voor een manicure workshop en ook voor kinder workshops.

Geschikt voor vrijgezellenfeestje, vriendinnendag, bedrijvenworkshops etc.

info@beautymasters.nl    www.beautymasters.nl

Beauty Masters Care Center, Klein Tongelrepad 9, 5613 KL Eindhoven

tel: 0402693134

 

Beauty Masters Care Center

Feel Good Visagieschool
Workshops Utrecht

Lijkt het je leuk jezelf samen met je vriendinnen professioneel te leren opmaken?

Feel Good Visagie staat onder leiding van eigenaresse Monique van Wijnbergen. Zij heeft een mode en styling achtergrond en is al 12 jaar lang werkzaam als professioneel visagiste. In september 2009 is zij nog 2e van Nederland geworden tijdens de Make-Up Award kampioenschappen. In 2010 behoort zij wederom tot de top 3 van Nederland.

Feel Good Visagie verzorgt niet alleen workshops en trainingen voor groepen particulieren en bedrijven, maar is ook een bij het Anbos aangesloten Visagieschool , waar de Vakopleiding Visagie en verschillende cursussen worden aangeboden.

Tijdens de workshops wordt er gewerkt met het make-up merk Royal Effem uit het Italiaanse Parma. Een luxe merk dat garant staat voor een diepe, beschermende anti-aging werking, dankzij het gebruik van natuurlijke bestanddelen.
De producten bevatten geen paraffine en lanoline.

De workshop
De make-up workshop van Feel Good is een diepgaande stap voor stap make-up van ongeveer 2 ½ uur voor de prijs van € 30,- p.p. incl. alle gebruikte make-up materialen voor groepen vanaf 6 personen. Daarnaast bieden wij tegen meerprijs ook workshops voor 1 tot 6 personen.
Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers erbij. Optioneel kunnen we nog zorgen voor een glas bubbels halverwege de workshop. In een relaxte sfeer gaan we alles behandelen, van geschikte en minder geschikte kleuren, dag-, avond- en glamour looks van dit seizoen en de professionele aanbrengtechnieken. Het idee is dat je vol vertrouwen weggaat met een look die echt voor je werkt en dat je deze look opnieuw makkelijk zelf thuis kunt creëren. Het is dus niet alleen een heel gezellig, maar ook leerzaam uitstapje.
Elke deelneemster krijgt een eigen make-up pas.
Fotografie na afloop is optioneel bij te boeken voor slechts € 7,50 p.p. Een ieder krijgt dan een portretfoto en er wordt een mooie groepsfoto gemaakt.

Plaats
De workshops worden gegeven in onze nieuwe Visagieschool te Utrecht, waar plaats is voor groepen tot 32 personen.
De locatie is vlakbij de afrit van de A2.
Parkeren kan voor de deur en is gratis.
Bij een workshop voor grote groepen zorgen wij kosteloos voor een extra visagiste. Natuurlijk kunnen wij tegen meerkosten ook naar een door jou gekozen locatie komen.
Feel Good organiseert ook workshops voor bedrijven of bedrijfstrainingen uiterlijke verzorging en als onderdeel van een gezellige familiedag.
De workshop Visagie bieden wij aan op alle doordeweekse dagen en op zaterdag. De zaterdag is erg populair en wordt snel geboekt, wacht dus niet te lang.
Het is ook mogelijk een workshop in de vorm van een cadeaubon te geven met of zonder cadeaupakket.

Dus wil je een geweldige make-up workshop op jouw vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, personeelsfeest, familiefeest, moeder-dochter dag of vriendinnenuitje? Bel of mail ons dan gerust!

Feel Good Visagie Utrecht
www.feelgoodvisagie.nl
feel-good@planet.nl
0346-580265 of 06-23875708
 

Feel Good Visagie

Beauty & Kuursinstituut
Het Nolderwoud
Zuidwolde (DR)

Zelf opmaak cursus
Een gezellige morgen, middag of avond (tijdsduur: 3 uur) die in het teken staat van:

Hoe maak ik mijzelf het beste op?
Visagie is een artistiek vak, gebaseerd op kennis en vaardigheden.
Al deze kennis en vaardigheden zijn nodig om het perfecte make-up resultaat te kunnen afleveren.
Deze cursus brengt je deze kennis en vaardigheden bij.
Gedurende de cursus leer je omgaan met kleuren, hoe maak je jezelf op als je een bril draagt, een donkere huidskleur hebt, of de nieuwste trends in make-up, hoe verleg je de accenten voor gezichtscorrecties, stand- en/of wenkbrauwcorrecties?
Prijs: € 35,00 p.p.

Leuke vrijgezellen- of vriendinnentip !

www.beautynolderwoud.nl
 

Het Nolderwoud
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland