Vrijgezellenfeest

Zangworkshop

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Zoek op Thema

MIRAZA Gospelworkshop
op locatie in Nederland

DÉ GOSPEL WORKSHOP voor:
- scholen
- bedrijfsfeesten
- personeelsuitjes
- vrijgezellenfeesten
- team building dagen
- familieuitjes
- vriendenuitjes
- enz. enz.
of gewoon..... voor de GEZELLIGHEID!

Leek het je altijd al geweldig om een keer mee te kunnen zingen in een koor zoals je ze ziet in films als Sister Act of The Preacher’s Wife? Koren in mooie, zwierige gospelkledij die met hun meerstemmige vocale hoogstandjes je kippenvel weten te bezorgen? Ineens voel je de energie binnen in je opborrelen en je begint mee te bewegen en mee te swingen en het liefst wil je ook zo zingen!
Dat gevoel kan je nu werkelijkheid maken door je op te geven voor onze swingende Gospel Workshop. Team-work, luistervaardigheid, enthousiasme, solozang maar bovenal ook GEZELLIGHEID zijn steekwoorden voor deze creatieve zang workshop.

Iedereen neemt actief deel en samen zetten jullie een vocaal hoogstandje neer. Bovenal is het een zeer plezierige bezigheid: stress, haast en vermoeidheid worden letterlijk en figuurlijk weg gezongen! Je voelt je steeds blijer worden.

Optioneel kan het eindresultaat vastgelegd worden op video waarvan een clip zal worden gemonteerd. Indien u hiervoor kiest, draagt u de traditionele choir-robe die zo typerend is voor de uitstraling van een Gospelkoor. Kijk voor details op onze website.

www.workshop.miraza.nl

Gospelworkshop

Voice Joy
op locatie in Nederland

Workshop Circle Singing / Jazz improvisatie zang

Het doel van de workshop Circle Singing is d.m.v. stemmen muziek te maken. Het geeft een geweldig gevoel als je uit het niets met elkaar mooie akkoorden kan maken. Deze workshop zal je verbazen over de mogelijkheden van je stem en hoe je hiermee kan improviseren. Het is werkelijk veel makkelijker dan je denkt. Lekker zingen en gek doen zonder bladmuziek. Alle ideeën zitten immers al in je hoofd.

Circle Singing is in het kort: met elkaar improviseren en d.m.v. herhaling van ritme en melodie komen tot muziek. Het is een vrolijke workshop waarin we goed naar elkaar zullen luisteren. Voeg daar een tikkeltje drama aan toe en je hebt een zeer gezellige middag/avond waarin je elkaar op een andere manier zal leren kennen.

De workshop kan op iedere locatie gegeven worden. Aan huis, maar ook in een gezellig restaurant waar je dan een ruimte huurt. Een dergelijke ruimte kost ongeveer 80 euro en is meestal gratis als je daar de lunch of diner gebruikt.

www.voicejoy.nl

Voice Joy

Smartlappen CD opname &
Sex in the City speurtocht
Amsterdam (NH)

Samen met onze accordeonist neem je in een bruine kroeg een cd op. Hazes, Bosato en Jan Smit, ze staan allemaal in het beroemde tekstboekje. Daarna ga je de wallen verkennen met de hilarische speurtocht Sex in the City. Ontdek de bananenbar, het sexmuseum en de cockring.
Wie het best de opdrachten vervult, krijgt de prijs!

In een kroeg op de Amsterdamse Zeedijk krijg je eerst zangles van juf Mies. Daarna ga je met onze accordeonist & tekstboekjes oefenen voor de cd opname. Uiteraard is er plek voor de nodige solo’s, er komen ongeveer 10 nummers op de cd. Deze krijg je, of je wilt of niet, na afloop mee naar huis.
Een en ander duurt 2 uur en de kosten voor 1 - 20 personen zijn 347 euro, daarboven 10 euro p.p. extra.
Zangles verplicht vanaf 20 personen (75 euro). Je krijgt 1 cd mee die je zelf dupliceren kunt, wij kunnen dat ook ter plekke doen, de kosten zijn 3,50 euro per cd. De workshop is ook mogelijk op locatie elders.

Boek je ook de Lachworkshop dan heb je thuis zeker wat te vertellen!

Kijk op onze site voor meer tips zoals de Liquidatiespeurtocht met kogelvrij vest en de Sterrenspeurtocht Volendam!!

Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is een bezoek aan het Baantjermuseumcafé gratis. Hier, vlakbij het beroemde bureau Warmoesstraat, kunt u na afloop van onze arrangementen gratis gebruik maken van KARAOKE!

Bureau Van Aemstel Produkties is bekend van TV. U boekt bij hen originele Amsterdamse groepsuitjes zoals rondleidingen over de wallen met een oud rechercheur of dakloze, handboogschieten in het stadsklooster, ‘Gluren bij de Buren’, de Baantjerspeurtocht, een smartlappenworkshop met cd opname of wat dacht u van de complete Lachdag?
Voor 10-250 personen, een uurtje of een heel programma.

Bekijk de filmpjes op onze website!

Filmpje!

U kunt bij ons in Amsterdam ook:
* pannenkoeken bakken met oud Hollandse spelletjes en karaoke
* Sex in the City, hilarische speurtocht over de wallen
* Baantjerspeurtocht inclusief lijk
* Hou van Holland quiz
* Moorddiner met bezoek plaats delict op de Zeedijk
* smartlappen zingen in de kroeg met cd opname
* en nog veel meer! Kijk op www.amsterdamexcursies.nl

 

Van Aemstel Produkties

Van Aemstel Produkties
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland